Daha öncesinde herhangi bir ilişki deneyimi olmayan ya da ilişkisinin üzerinden epey bir zaman geçen bir erkek için kızları etkilemek oldukça zor gelebilir. Fakat bu kişinin kafasında kurduğu kadar zor ve imkansız bir durum değildir. Doğru adımları yaptığınız vakit kızları etkileyebilirsiniz. Öncelikle karşı taraftaki kişiyi iyi tanımak gerekir. Belki de bu kişi tamamen kendisini dışarıya kapatmış bir kişidir ve böylesine birini etkilemek ne kadar başarılı olursanız olun zor olacaktır. Bu sebeple de dışarıya kapalı olmayan ve sizinle de geçirdiği vakitten keyif alan birisini etkilemeniz o kadar zor olmayacaktır sadece doğru adımları takip etmeniz yetecektir.

 

Hoşlandığınız Kızı Etkilemenin Yolları

Hoşlandığınız bir kişiyi etkilemek için belli bir çaba göstermeniz gerekir. Bu önemli bir durumdur. İşte genel olarak hoşlandığınız kızı etkilemenin yolları;

·       Bedenin hoşlandığınız kişiye dönük olması oldukça önemlidir. Örneğin bir sınıf ortamında dahi uzakta olsanız bile bedeninizi ona dönerek konuşmanız ona verdiğiniz değerin ufak da olsa bir göstergesidir.

·       Göz teması olmazsa olmazdır. Çünkü göz teması hem verdiğiniz değeri göstermekle birlikte aynı zamanda utangaç yapıda biri olmadığınızı da gösterecektir.

·       Duruş oldukça önemlidir. Bazı kişiler bıkkın ve oldukça yorgun bir duruştadırlar. Böyle bir kişi karşı cins tarafından doğal olarak hoşlanacağı bir tip değildir. Bunun yerine kendinden emin ve rahat bir duruş takılmaya özen gösterin.

·       Gülümsemede samimi olmak oldukça önemlidir. Gülümsemek sadece dudakla olacak bir şey değildir aynı zamanda gözlerinin içi gülüyor denilen durumun da olması gerekir. Eğer karşınızdaki kişi dikkatli biriyse bu durumu fark edecek ve yapmacık bir gülüş takıldığınızı anlayacaktır.

·       Kıyafet ve saçınıza özen gösterin. Yani onun bulunduğu bir ortamda olabilecek en şık şekilde olun en güzel kokuları sürün. Bu sadece kendinize verdiğiniz değeri değil ona verdiğiniz değeri de gösterecektir ve kadınlar bunu genellikle fark ederler. Bunun yanı sıra yan yanayken sürekli saçınızı düzeltirseniz de onun yanında olabilecek en iyi görünüme sahip olmak istediğiniz mesajını da alacaktır.

·       Çok sık ve parantez içinde sapıkça olmadan arada ona çapkın bakışlar atın. Bu ister istemez hoşuna gidecektir. Eğer bakışınızı fark ederse konuyu geçiştirmek yerine saçının ne kadar güzel olduğunu ya da kıyafetini çok beğendiğiniz gibi konular açarak iltifat edin.

·       Hobileriyle ilgilenin. Bu kadınların hoşuna gidecektir. Eğer hobileriniz uyuyorsa bunu mutlaka belirtin ve sizin de o tür şeylerden hoşlandığınızı söyleyin. Bunun tam tersi örneğin tiyatroya gitmeyi sevdiğini söylüyor ve siz de daha önce tiyatroya gitmediyseniz bunu açıkça belirtin. Fakat bundan sonra gitmek istediğinizi belirtin böylece karşınızdaki kişi ona değer verdiğinizi ve bunun için çabaladığınızı hissedecek bu durum da onu oldukça etkileyecektir.